EN
Hur man startar inomhuslekplatsverksamhet

Inomhus lekplats Projektet är en bransch med hög avkastning på investeringen, generellt sett är återbetalningstiden cirka 6 månader, den årliga avkastningen på investeringen är cirka 70% -200%, det har blivit en het affär. När du väl har en idé om det, hur gör du investeringen enkel och lätt? Om du är ny, här är lite vägledning.


1.Marknadsundersökning  odefinierad

Undersök den lokala konsumtionssituationen, befolkningens storlek och ekonomiska utvecklingstrender för att avgöra om det är värt att starta lekplatsverksamhet inomhus där.


2. Platsbekräftelse  odefinierad

För det första är det nödvändigt att överväga åldersgruppen av konsumenter, typen av lekplatsutrustning, antalet personer kapacitet, etc, välj sedan en lämplig lokal baserat på budget. En plats med överlägset geografiskt tillstånd har en betydande inverkan på investeringarna, så vi prioriterar att rekommendera en plats, som är högre än 5 m, nära köpcentrum, samhälle och andra områden med en enorm mängd människor.


3. Val av tillverkare  odefinierad

Utmärkt leverantör gör inte bara skräddarsydd design, tillhandahåller kvalificerade produkter med internationell standard, fixar frakt och installation, utan delar också nyttig marknadsföringsupplevelse för din lokala marknadsföring.


4.Installation  odefinierad

Det finns 3 alternativ för installation: installera av leverantör eller lokal entreprenör eller dig själv. Varje alternativ har sin egen fördel, du kan välja den mest lämpliga installationen enligt den faktiska situationen. Oavsett vilket alternativ du väljer finns vi här för att hjälpa dig tills projektet är klart.


5.Daglig drift  odefinierad

Efter öppningen måste du ta regelbunden utbildning för personal, rutinunderhåll för lekplatsutrustning och marknadsföring också, såsom julspecialaktivitet, speltävling, etc, för att locka fler kunder.


RISEN är professionell och säker på att göra ditt företag lönsamt
Är du redo att öppna din lekplats inomhus
Nå oss nu för att få mer information


Snälla, gå
oss a
meddelande

Heta kategorier

Tel / WhatsApp / WeChat:

++86 18257725727

E-post:

[e-postskyddad]

Lägg:

Yangwan Industrial Zone, Qiaoxia Town, Yongjia, Wenzhou, Kina

Produkter

Tjänster

Följ oss
Copyright © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co.,Ltd - Blogg | Integritetspolicy | Regler och villkor
Hem
Produkter
E-post
Kontakta oss