EN
Vilka är de populäraste små nöjesutrustningarna?
Inläggsdatum: 2020-05-14 00:00:00 Besök: 40

There are many types of amusement equipment in the market. If you want to invest in a small amusement park, what small amusement equipment is worth buying? What are the most popular small amusement equipment at present? Next, I will briefly introduce you to some of the most popular small amusement facilities.

Att fråga den mest populära lilla nöjesutrustningen-barnens stygga slott förtjänar det. Det stygga slottet är designat efter barnens egenskaper. Genom vetenskaplig tredimensionell kombination bildas en ny generation av barnaktivitetscenter som integrerar nöjen, sport, pussel och fitness, vilket placerar barn i en spännande, säker och säker nöjesmiljö. Medan de leker kan barn odla en självständig personlighet, träna sina kroppar, och stärka deras hjärnor. Den har egenskaperna slumpmässighet, ingen motivation, interaktion och säkerhet. Eftersom det inte är begränsat av storleken på lokalen är det säkert och välskött, och det är en engångsinvestering för livslånga fördelar. Det gynnas av investerare. Det stygga slottsprojektet är en skräddarsydd produkt. Ett styggt slott kan innehålla många små projekt, såsom rutschkanor, havsbollsbassänger, gungor, karuseller etc., som kan kombineras och väljas efter dina egna platsförhållanden.

dce239e4d5324ab88497dbe134c0cd05

Inomhustrampolinhallen är en heltäckande inomhus lekplats med studsmatta som huvudkropp och en kombination av olika nöjesprojekt. Den absorberar fördelarna med det traditionella stygga slottsprojektet och trampolinprojektet och kombinerar det perfekt till ett heltäckande nytt underhållningsprojekt. Det finns olika sätt att spela, oavsett åldersgrupp, ett trendigt föremål för nationell underhållning och fitness som kan spelas i åldern 3-55. Om du investerar i ett studsmattagym för första gången, eller om din budget är begränsad, att investera i ett litet trampolingym är också ett bra val. Den kan utrustas med några av de mest populära slam dunkarna, klibbig musik, professionell hoppning, svamppool och några av de senaste interaktiva projekten.

EPP byggstenspark odlar främst barns tankeförmåga och kreativitet. I processen att leka med EPP-byggklossar kan barn ge full lek åt sin fantasi och skapa efter behag. I processen att bygga med byggstenar kan den också odla barns färgsärskiljande förmåga och fysiska koordinationsförmåga.

47bbdbc463c44a7b982c47a13b56bdb7

Är det romantiskt, varmt och chockerande när tusentals havsbollar placeras framför dig? Oavsett om det är ett par, förälder-barn, familj eller med vänner, kan Million Ball Pool möta allas lekbehov! Million Ball Pool kan flexibelt matchas med leksakerna i den beroende på storleken på ditt fält.


Snälla, gå
oss a
meddelande

Heta kategorier

Tel / WhatsApp / WeChat:

++86 18257725727

E-post:

[e-postskyddad]

Lägg:

Yangwan Industrial Zone, Qiaoxia Town, Yongjia, Wenzhou, Kina

Produkter

Tjänster

Följ oss
Copyright © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co.,Ltd - Blogg | Integritetspolicy | Regler och villkor
Hem
Produkter
E-post
Kontakta oss