EN
Beskrivning

RISEN Amusement Equipment Co., Ltd är ett design, produktion och försäljning som ett företag. Beläget i "China Educational Toy Industrial Base" --- Wenzhou, där är det industriella klustret med bekväm transport.
 
Våra viktigaste produkter är lekredskap utomhus, leksaker inomhus, styggt slott, fitness, gunga, gungbräda, vårrider,gummi etc., som används för skola, dagis, samhälle, park, köpcentrum etc.. Vi har ISO14001:2004, IOS9001,SG, CE, ASTM. Våra produkter säljs till Europa, Amerika, Mellanöstern, Österrike, Sydostasien och över hela världen.
 
RISEN har 10 års erfarenhet av lekplatsutrustning, vi följer standarden (EN1176. SII, etc.) strikt från design till produktion. Enligt kundens område och koncept kommer vi att tillhandahålla en övergripande designplan, kontrollera kvaliteten, ordna snabb leverans, ge installationsvägledning och patientservice efter försäljning. För att ge dig en enda service. För att spara din tid.
 
UPPSTIGET alltid förse dig med kvalificerade produkter, professionella förslag och lösningar, tjäna samhället, skapa en bättre framtid. Låt oss växa upp tillsammans.

Video
År

Produktionsupplevelse

+

Utmärkt lagstorlek

+

Kunder serveras

+

Huvudprodukt

Verkstad
kultur

Född från idén om att ge barn mer glada minnen, lanserades Risen. Vi har sålt produkter för lekplatsutrustning till mer än 50 länder i över 10 år. Risen har också vunnit erkännande av många kunder genom högkvalitativa produkter och pålitlig service.
 
På Risen tar vi innovativ design och säker spelmiljö hand i hand. För att locka marknadens uppmärksamhet och undvika liknande design, skapar våra designers den unika designen baserad på befintlig miljö, som också kombineras med flera funktioner. Vår förmåga att skapa den perfekta lekplatsen, se till att alla säkerhetsriktlinjer följs och leda kunder steg för steg genom den kreativa processen – allt samtidigt som vi håller projektet i tid och inom budget, är vårt uppdrag och det är grunden för vår framgång.
 
Barn är framtiden, vi älskar det vi gör för att ge barn glädje genom att skapa utrustning som främjar social, intellektuell och fysisk tillväxt. Vår passion för lek kommer igenom i allt vi gör. Att hålla en lycklig och säker miljö för barn är vår ursprungliga avsikt och beslutsamhet. Risens mål är att växa upp med barn och alla kunder tillsammans.


Snälla, gå
oss a
meddelande

Heta kategorier

Tel / WhatsApp / WeChat:

++86 18257725727

E-post:

[e-postskyddad]

Lägg:

Yangwan Industrial Zone, Qiaoxia Town, Yongjia, Wenzhou, Kina

Produkter

Tjänster

Följ oss
Copyright © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co.,Ltd - Blogg | Integritetspolicy | Regler och villkor
Hem
Produkter
E-post
Kontakta oss